About


Assalamualaikum,

Selamat datang ke lawan web tupaiTV. Laman web ini memaparkan pakej-pakej videografi berkualiti pada harga berpatutan, koleksi video hasil kreativiti krew tupaiTV, artikel2 tentang videografi, diari gerak kerja krew tupaiTV dan sebagainya.

Kami memulakan episod perjuangan dalam bidang videografi ini sebagai ruang untuk mengekspirasikan minat mendalam terhadap seni videografi.  tupaiTV telah dilancarkan pada 10-10-10 dengan objektif untuk menyediakan perkhidmatan videografi yang berkualiti pada harga berpatutan agar semua orang mampu memiliki video sendiri dan tidak membebankan.

tupaiTV dianggotai oleh Firdaus, Mijie dan Mior. Segala hasil video kreatif merupakan karya videografi yang dibuat secara berkumpulan. Ini untuk memastikan segala perkhidmatan dan produk kami berkualiti dan menepati citarasa pelangan. Buat masa ini, krew kami merupakan ‘part-timer videographer’.

Insya-Allah, tupaiTV akan terus menggunakan teknologi terkini dan menambahbaiki corak persembahan video yang lebih mantap dan menarik dari masa ke semasa.

Terima kasih

“Kini semua orang mampu mendapatkan perkhidmatan videografi”

Firdaus, Mijie & Mior
www.tupaiTV.com


http://tupaitv.com/tupaitv.com/wp-content/themes/selecta